За нас

Нашият хотел

Открийте върховния комфорт и удобство в хотел Парк Централ, разположен в сърцето на Сливен. Нашият 4-звезден хотел предлага 47 модерни и стилни стаи, всяка оборудвана с безплатен WiFi и плоскоекранен телевизор със сателитни канали.

Отпуснете се след натоварен ден в комфортната си стая, оборудвана с кът за сядане, самостоятелна баня с вана или душ и биде.

Нашите гости могат да се насладят и на набор от изключителни съоръжения, включително ресторант, предлагащ вкусна кухня, парти зала за незабравими събития, конферентна зала за продуктивни срещи, уютен лоби бар за релакс, както и сауна и турска баня за пълно подмладяване . Освен това предлагаме безплатен паркинг за удобство на нашите гости.

Изживейте най-доброто от Сливен в хотел Парк Централ. Резервирайте своя престой при нас днес и се насладете на изключителен комфорт и удобство.

Локацията

Сливен е осмият по големина град в България и административен и промишлен център на провинция и община Сливен.

Сливен е известен със своите български хайдутите, които се борили срещу османските турци през 19 век и е известен като „Градът на 100 войводи“, а Войвода е водача на хайдутите.

Известният скалния масив Сините камъни и свързания с него национален парк, чистият въздух и минералните извори предлагат разнообразни възможности за отдих и туризъм. Инвеститорите проучват възможността за използване на известния местен вятър (Бора) за производство на електроенергия.

Друг основен символ на града е над хиляда-годишният Старият Бряст, огромен бряст в центъра на града.