Ресторант

Ресторанта ни

Насладете се на най-доброто от българската и европейска кухня в нашия класически ресторант в спокойна атмосфера. Специално разработеното ни меню включва изискани рецепти, приготвени от чисти, местни продукти от Балканския регион, запазвайки кулинарните традиции на района.

С 60 места нашият ресторант е идеалното място да се насладите на вкусен обяд или вечеря с приятели, семейство или колеги. Опитайте всяка хапка от нашите апетитни ястия и се отдайте на най-добрите вкусове на Сливен.

Открийте най-доброто изживяване при хранене в нашия класически ресторант. Резервирайте своята маса днес и се потопете във вкусовете на Балканите.

Проектът на архитектурно студио „Койнови” осъществи нашето желание да изтрием границата между „вън” и „вътре”, а доц. Огнян Ламбев създаде неповторим интериор, който направи зала „Градина”, предпочитано място за сватбени, семейни и фирмени тържества. Залата разполага със 100 места.

В лятната градина с 40 места, можете в романтична атмосфера да се насладите на прохладата на горещите летни вечери на чаша вино от винарска изба „Едоардо Миролио” или коктейл „Белини”, приготвен от плодовете на долината на прасковите и естествено пенливо вино „Брут ЕМ”.